Personuppgiftslagen

PUL

Lysekils Segelsällskap Gullmar (LSSG) hanterar i sitt medlemsrgister personuppgifter enligt personuppgiftslagens bestämmelser (PUL). Uppgifter som lagras är: namn, adress, telefon, e-postadress, personnummer, aktiviteter, tävlingsresultat, utmärkelser, utbildningsdeltagande och förtroendeposter. Uppgifter ur registret lämnas inte vidare till utomstående, utöver uppgifter som behövs för bidragsansökningar och deltagande i SISU:s lärgrupper.

Som medlem godkänner du LSSG:s hantering av personuppgifter. Du har rätt att en gång per år få ett registerutdrag över dina uppgifter, samt att begära att felaktiga uppgifter rättas eller raderas. Om du har e-post så kan du få inlogging i idrottonline, där du kan se dina uppgifter och ändra vissa av dem.

IdrottOnline

IdrottOnline's nya medlemsregister behöver fullständigt personnummer för att vi som förening skall kunna söka bla LOK-stöd. Vi får dessutom t.ex automatiskt rätt adress till våra medlemmar, enklare mail-listehantering, etikettutskrifter, mm.

Samtycke

För att hålla vår hemsida levande vill vi väldigt gärna berätta om vad som händer i klubben och för att försäkra oss om att vi håller oss inom lagens råmärken vill vi gärna att så många som möjligt fyller i vår blankett Samtycke till publicering och lämnar in den till vårt kansli. Speciellt viktigt är det att vi får in blanketter för deltagarna i vår ungdomsverksamhet! De enda som är undantagna är funktionärer och förtroendevalda som anses lämna samtycke då de accepterar uppdraget.

Uppdaterad: 12 JUN 2018 21:29 Skribent: Björn Sandell

Lysekilsregattan