Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Blixt Sotepokalen 2011

Sotepokalen

02 JUL 2011 23:05
Nu har LSSG:are synts på kappseglingsbanorna igen. Denna gången var det Sotepokalen i Hunnebostrand som lockade.
  • Skapad: 02 JUL 2011 23:05

Under lördagen bjöd Sotefjordens segelsällskap upp till regattan Sotepokalen. I det omväxlande vädret med ömsom sol och regn samt svaga vindar bjöds ändå seglarna på en trevlig regatta.


Från LSSG fanns det på startlinje två RS Fevor med Linus Blixt och John Olsson samt William och Magnus Heimersson som besättningar. Feva-klassen växer som klass och till regattan kom det totalt 7 båtar.

 

Resultatet för våra seglare får vi se som en väl genomförd regatta där Magnus med sonen William spikade de fem seglingarna som bjöds och blev totalsegrare. För Linus och John, som turades om som rorsmän, började regattan bra med en fjärdeplats i första seglingen men när vinden mojnade så föll de tillbaka i resultatlistan, men när så väl vinden kom tillbaka till sista seglingen så blev det åter en ny fjärdeplats, totalt så blev det en sjätteplats för juniorerna.

En stolt William Heimersson som mottagit förstapriset i regattan Sotepokalen. William i sällskap av pappa Magnus spikade alla fem seglingar som bjöds.


LSSG vill tacka Sotefjordens Segelsällskap för en väl genomförd regatta.

Johan Blixt 
Tränare/coach LSSG  

Skribent: Johan Blixt

Lysekilsregattan

Lysekil Women's Match

Postadress:
Lysekils SS Gullmar - Segling
Badhusgatan 14
45330 Lysekil

Besöksadress:
Badhusgatan 14
45330 Lysekil

Kontakt:
Tel: 052315118
E-post: This is a mailto link

Se all info