Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Heimersson SM Feva 2013

LSSG med i toppen vid RS Feva SM

22 SEP 2013 19:28
Två besättningar från LSSG ställde upp i SM för RS Feva, 21-22 september i Grebbestad (Tanumstrand). Under två dagar seglades det totalt nio race där endast ett race fick räknas bort.
  • Skapad: 22 SEP 2013 19:28

Lördagen bjöd på ett härligt höstväder med tilltagande vindar under dagen. Sex race genomfördes. Efter denna dag låg Marie och William Heimersson på en åttonde plats med en fjärde plats som bästa delresultat. På nionde plats låg den andra LSSG besättningen med John och Viktor Olsson, även de med en fjärde plats som bästa delresultat.

John & Viktor

Söndagen erbjöd regn och friska vindar. Då det seglades så många race på lördagen skulle enbart tre race genomföras under dagen. Nu skulle SM avgöras. De båda LSSG besättningarna kämpade hårt för att klättra ytterligare i resultatlistan. Det gråa och regniga vädret passade Marie och William bra. De avslutade hela mästerskapet med ytterligare en fjärde plats och i sista racet seglade de in som trea. Detta gjorde att de tog sig upp ytterligare en placering och slutade på en sjunde plats i mästerskapet. Med detta resultat blev de bästa generationsbesättning(senior tillsammans med junior). John och Viktor slutade som 12 av de 36 starka startfältet.

Marie och William SM Feva

För mer info om SM RS Feva.

Skribent: Magnus Heimersson
E-post: This is a mailto link

Lysekilsregattan

Lysekil Women's Match

Postadress:
Lysekils SS Gullmar - Segling
Badhusgatan 14
45330 Lysekil

Besöksadress:
Badhusgatan 14
45330 Lysekil

Kontakt:
Tel: 052315118
E-post: This is a mailto link

Se all info